Tillbaka till Hälleviksstrand

Bo

Att besöka Hälleviksstrand uppskattas troligen mycket på grund av lättsamheten i umgänget med alla boende i samhället. Sommartid är givetvis den period då samhället är som mest befolkat, men även under långhelger och veckoslut ser alltfler till att komma hit för att njuta av stillheten, havet och naturen och dela den varma gemenskapen.

Det finns  i dag inga direkta inkvarteringsmöjligheter som hotell eller vandrarhem. Däremot erbjuder en del fastighetsägare möjligheter till hyra av hus eller lägenheter veckovis eller längre perioder, framför allt under sommarhalvåret. Se här aktuella uthyrningar.

I Hälleviksstrands närområde finns också ett antal möjligheter till inkvartering och hyra. I Mollösund  finns såväl hotell som vandrarhem. I Nösund erbjuder Nösunds Värdshus hyra av lägenheter och rum. Caravan Club nära Hälleviksstrand har tältcamping och husbils- och husvagnsplatser, liksom Stockens Camping. Närliggande Tofta Gård  har vandrarhem och på Gullholmen  finns ett antal hyresmöjligheter av olika slag. Käringön  har ett antal hotell och vandrarhem samt uthyrning av hus.  Sen några år har det öppnat  ett bed&breakfast i den gamla Lådfabriken i Edshultshall, strax söder om Hälleviksstrand. Även i Ellös finns möjligheter till boende. 

Hyr privat

Vill du stanna kvar i Hälleviksstrand hittar du möjligheter till övernattning eller hyra av privata bostäder på den här sidan. Du kan också leta i serviceguiden efter fler alternativ i närheten. Vill du själv hyra ut din bostad läs mer här: