Besök oss

Del av hamnen

Hälleviksstrand välkomnar besökare, både gäster som stannar lite längre och genomresande,på väg och till sjöss.

Låt oss säga det först som sist; det är inte alltid lätt att hitta varken parkering, gästplats, mat eller härbärge i samhället.  Med informationen i den här menyn vill vi underlätta för våra besökare  att göra just det.

Vi kommer att presentera  det mesta Hälleviksstrand kan erbjuda och som du som besökare letar efter.

Vi orienterar också om serveringar, camping, vandrarhem, hotell eller andra hyresmöjligheter, musik och underhållning, mm  i anslutning till Hälleviksstrand och närliggande samhällen som Stocken, Nösund, Ellös och Mollösund, samt givetvis Käringön.

En sak vill vi be dig om.
När du besöker oss, tänk på att färdas försiktigt genom samhället. Vägar och gator är trånga, sikten bitvis mycket dålig och vi har många oskyddade trafikanter, särskilt  sommartid.

Du är varmt välkommen till Hälleviksstrand               (….det kommer mera)

Foton från Hälleviksstrand

” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Äta

  Antalet matställen i själva Hälleviksstrand har genom tiderna aldrig varit speciellt stort, men utökas nu. På Hamnplan finns sedan många år Kiosken som bland annat serverar erkänt goda hamburgare på sitt däck alldeles nere vid bryggorna. Ett stycke in på Strandvägen har Mia sitt

Bo

Att besöka Hälleviksstrand uppskattas troligen mycket på grund av lättsamheten i umgänget med alla boende i samhället. Sommartid är givetvis den period då samhället är som mest befolkat, men även under långhelger och veckoslut ser alltfler till att komma hit för att njuta av stillheten, havet och naturen och dela den varma gemenskapen. Det finns  …